lunes, 1 de junio de 2009

Cala Viuda i L'Illa Mateua, L'Escala 16/5/09 (La 1ª amb els nois de Vilasub)

Hola de nou. El passat 16 de Maig vaig quedar amb la gent de Vilasub, després d'algún que altre intent frustrat i després d'alguns mails i alguna que altre trucada (sino que li diguin al Pau), vam lograr fer una inmerssió plegats i la veritat que va ser tot un plaer, ja que son uns submarinistes de 1ª amb els que si pot contar per fer qualsevol tipus d'inmersió. La 1ª inmersió de la jornada la vam fer a Cala Viuda, a les seves famoses Coves d'en Kim. Malauradament la visivilitat va ser força reduida (no arrivaba ni a 5 metres), tant a dintre com a fora de les coves i aixó va deslluir bastant l'inmersió. Però tot i aixó, tot va anar bastant bé i vam poder fer tot el conjunt de coves i túnels sense cap problema.

La 2ª inmersió de la jornada la vam fer desde costa i el punt escollit va ser Cala Mateua. Vam saltar a la depuradora per fer el túnel que hi ha a les seves inmediacions i posteriorment vam enfilar rumb (230º) cap a l'illa Mateua. En aquesta inmersió la visivilitat va ser també molt escasa ( calculo uns 3 metres) i a la que et despistaves perdíes el grup de vista. Per sort, tots erem bussejadors amb experiencia i no va haber cap tipus d'incident. Una vegada a l'illot, vam atravessar els seus 2 túnels, vam donar una volteta per le seves inmediacions i posteriorment vam enfilar rumb cap a la platja per finalitzar l'inmersió.

Va ser un día rodó, llástima de la escasa visivilitat. Tot i així, els hi vaig insistir que si més endavant podíen, tornessin a fer totes dues inmersións, ja que a Cala Viuda amb més bona visivilitat hi han uns contrallums espectaculars i a Cala Mateua quan l'aigua es més calenta, hi ha un esclat de vida que en aquesta epoca de l'any no podem observar.

Cala Viuda 16/5/09
(Nivel 2)
CompañeroTiempoProf.MáximaProf.MediaTemp.VisibilidadBotellaInicioFinal
Pau57'18.3m16.4m15ºc0-5m12l210bars30bars



Cala Mateua 16/5/09
(Nivel1)
(Nivel 1)
CompañeroTiempoProf.MáximaProf.MediaTemp.VisibilidadBotellaInicioFinal
Ester66'14.3m7.9m15ºc0-5m12l200bars30bars



No hay comentarios: